top of page

Ruimte voor rouw tijdens de feestdagen

Behoefte om nog even verder praten?

Wat fijn dat je aanwezig bent geweest bij het webinar Ruimte voor rouw tijdens de feestdagen en zo tijd hebt vrijgemaakt om stil te staan bij wat het gemis van jouw dierbare(n) in deze decembermaand voor jou betekent.

Omdat ik me voor kan stellen dat het prettig is nog even te praten over jouw situatie bied ik jou als deelnemer aan het webinar een nagesprek van 30 minuten aan voor de laagdrempelige prijs van € 14,95. 

Neem hiervoor contact met me op door de button hieronder aan te klikken.

Gratis E-book

In dit e-book vind je de inzichten en tips terug vanuit het webinar die jou in deze periode helpen.

Download het e-book door op de afbeelding te klikken.

Waarvoor kun je verder bij mij terecht?
jessica-da-rosa-1318134-unsplash_edited.

Over leven en afscheid nemen

Heb je te horen gekregen dat je niet meer beter wordt en worstel je met dit besef? Als verlies- en rouwtherapeut begeleid ik mensen zoals jij en naast betrokkenen. 

Alles wat je voelt en denkt mag er zijn en is welkom om gezien en gehoord te worden. Ik draag je een warm hart toe en heb maar één doel voor ogen: Dat jij het leven verder kunt leven met de wetenschap dat de dood met je mee loopt en dat je uiteindelijk afscheid kunt nemen op een manier die bij je past. 

Ik vind het belangrijk om af te stemmen op jouw behoeften. Wil je de mogelijkheden bespreken neem dan vrijblijvend contact met me op.

balance-blur-calm-312839.jpg

Verlies- en rouwbegeleiding

Het meemaken van een groot verlies kan je zelf-, mens-, en wereldbeeld behoorlijk onder druk zetten. Niets is meer vanzelfsprekend. Wat betekent dit verlies voor jou? Hoe verhoudt je je tot het leven en tot anderen? Levensvragen en intense emoties vragen tijd en aandacht en ik maak graag tijd en ruimte voor je. Alles wat je voelt en denkt mag er zijn en is welkom om gezien en gehoord te worden. Samen lopen we het pad naar een nieuwe balans.

Ik word ook ingezet via het netwerk integrale kindzorg.

Neem gerust contact met me op als je kennis wilt maken of een afspraak wilt plannen.

dingzeyu-li-773-unsplash.jpg

Persoonlijke Ontwikkeling

Heb jij het idee dat het leven je leeft en voel je dat je meer en meer van jezelf verwijderd raakt? Dat de keuzes die je maakt niet meer gebaseerd zijn op wat je echt wilt en dat de druk die je jezelf oplegt om te presteren steeds groter wordt? Dan nodig ik je van harte uit voor een duik in jouw onderbewuste om stil te staan bij wat je drijft en wat je werkelijk wilt in het leven. Samen gaan we het licht schijnen op jouw overtuigingen die de stress veroorzaken en leer je vanuit zelfbewustzijn keuzes maken die innerlijke rust gaan geven.

Ben je eraan toe om uit je comfortzone te stappen en een nieuwe balans te creëren? Neem dan contact met me op voor een afspraak.

steve-halama-558233-unsplash.jpg

Ceremonieel spreker

Vind je het moeilijk om de juiste woorden te vinden en uit te spreken? Met mijn speeches weet ik de juiste snaar te raken en geef ik expressie aan jullie persoonlijke verhaal.

Ik doe dit met liefde bij rouw en bij trouw. Omdat de gemeenschappelijke deler de liefde is die het licht mag zien.

Ik luister naar jullie verhalen en vertaal die in een speech waarin ik wat gezegd is maar ook wat zich liet zien een plek geef.

Wil je meer weten over mijn werkwijze of kennis maken om te zien of we een klik hebben neem dan vrijblijvend contact met me op.

krakenimages-Y5bvRlcCx8k-unsplash.jpg

Trainingen bedrijfsleven

Mijn missie: Het normaliseren van verlies- en rouw in ons wereldbeeld. Geen leven zonder verlies, geen leven zonder moeilijke periodes. Hoe zou het zijn als uw medewerkers de handvatten krijgen om hier voor zichzelf en voor collega's op een helpende manier mee om te gaan? Het verdriet te erkennen zodat ook ruimte ontstaat voor het oppakken van het leven en werken?

Ik lever maatwerk en kijk graag voor uw organisatie naar een passend aanbod. Neem vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te verkennen.

linkedin-sales-solutions-W3Jl3jREpDY-uns

Coaching bedrijfsleven

Wanneer een medewerker met verlies (in welke vorm dan ook) geconfronteerd wordt heeft dit gevolgen voor alle levensterreinen en vaak ook voor het uitoefenen van zijn of haar functie. Help uw medewerker om deze periode door te komen en een nieuwe balans te vinden door het aanbieden van individuele begeleiding.

Neem vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

bottom of page