top of page

Over mij

Wanneer je door mij begeleid wordt zul je merken dat ik een gevoelsmens ben die, naast de professionele kaders, op haar intuïtie vertrouwt waarbij een snuf spiritualiteit om de hoek komt kijken. Ik ben er namelijk van overtuigd dat wij als mens deel uitmaken van een groter geheel. Daarnaast ben ik vooral een levensgenieter en genieten zit voor mij in kleine dingen. Een kop koffie in de zon, het bos en strand opzoeken samen met onze hond, wat klussen samen met mijn partner (behangen en schilderen draai ik mijn hand niet voor om) of een heerlijk dagje sauna. Ik hou van lekker en puur eten, ik kook en bak graag en geniet ervan om dit te doen voor mijn familie en goede vrienden. Een mooi gedekte tafel, lekker eten en open, eerlijke, diepgaande gesprekken -oppervlakkigheid is iets wat mij niet zo goed past- gecombineerd met de nodige humor maken deze momenten voor mij onbetaalbaar. 

 

Na mijn opleiding tot verpleegkundige heb ik jaren gewerkt met mensen in hun laatste levensfase. Ik vond en vind het altijd weer bijzonder om nabij te mogen zijn op een kantelpunt in het leven van een medemens. Om samen levensvragen te onderzoeken en behoeften helder te krijgen. Deze voorliefde heeft gemaakt dat ik een aantal jaar geleden het roer heb omgegooid en me ben gaan richten op individuele begeleiding. Dat heeft geleid tot de oprichting van Yvonne Grol Levensbalans. Naast mijn werk als psychosociaal (verlies- en rouw) therapeut ben ik EFT-behandelaar en aangesloten bij Stichting EFT. Tot op de dag van vandaag volg ik met veel plezier opleidingen die me inspireren.

EFT staat voor Emotioneel Freedom Techniques en is een adequate manier om lichamelijke en emotionele klachten aan te pakken. In de volksmond wordt het weleens vergeleken met EMDR omdat het ook zeer geschikt is voor traumaverwerking. Voor mij is het grote pluspunt van EFT dat je het makkelijk zelf leert te doen en dus altijd toe kan passen.

 

PA240118 (2).JPG
bottom of page